- 2 бр. белтъци
- 100 г захар
- 1/2 доза бял ганаш (в страницата за декорация я има рецептата)
- 200 г кисело мляко
- 350 г пресни малини ( замразени също ше свършат работа,ако не малини може и ягоди)
Начин на приготвяне:
1. Разбийте белтъците и захарта на твърд сняг.Застелете една тава с хартия за печене и разпределете с лъжица или с шприц като за ,,целувки''.Печете на 140 градуса,докато се изсушат добре.Оставете ги да се охладят добре след като са готови.
2. Разбъркайте ганаша с млякото добре.Прибавете около 75гр. от ,,целувките'',както и малините и разбъркайте добре с бавни и леки движения.Оставя се в хладилника до момента на сервиране.
3. Сместа е за около 6 чаши,ако са ви останали ,,целувки'' можете да ги поднесете отделно.
Няма коментари:
Публикуване на коментар